Мистерията с убийството на вафления бос Манчоров остава неразгадана

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/misteriyata-s-ubiystvoto-na-vafleniya-bos-manchorov-ostava-nerazgadana/39341 Crimes.bg
Мистерията с убийството на вафления бос Манчоров остава неразгадана

Убийството на вафления бос Манчоров остава неразкрито и до днес

И до днес убийството на бизнесмена Георги Манчоров от последните часове на 1998 година, остава неразкрито. 

 

Жителите на блок № 290 в пловдивския район "Тракия"изпадат в ужас, когато вафленият бос е открит мъртъв в бронирания си апартамент. Убиецът му е негов познат. Фаталната вечер той бил в жилището си с още трима души. По-късно към тях се присъединява и четвърти, който е допуснат през блиндираната врата с код лично от Манчоров. 

 

Между мъжете възниква спор и един от тях започва да стреля с пистолет срещу вафления бос. В опита си да се защити той поставя ръцете пред лицето си и за това дори и дланите му са били продупчени от куршумите.

 

Мъжете преместват трупа от хола в детската стая и го покриват с покривки и други предмети, след което разхвърлят жилището, за да инсценират обир. След убийството майката на убития два пъти е била в дома му, за да почисти, но не е открила трупа, тъй като не е влязла в детската стая.

 

Версиите за убийството са от любовен триъгълник до разчистване на сметки. Последните дни от живота си Манчоров бил много затворен. Споделил с приятели единствено, че получава заплахи. Той е давал заеми на много хора, споделят запознати.

 

По случая е разпитана и бившата съпруга на бизнесмена Бойка Янушева, която се развежда с него заради съдружника си Васил Пиронков. 

 

Янушева нашумя покрай присвояването на хотел на морето и тегленето на 37 000 лева от сметка на семейство търговци чрез фалшива лична карта. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.