Мистерията покрай смъртта на прокурор Шейтнов се разплита

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/misteriyata-pokray-smartta-na-prokuror-sheytnov-se-razplita/40263 Crimes.bg
Мистерията покрай смъртта на прокурор Шейтнов се разплита

Мистерията покрай смъртта на прокурор Шейтнов се разплита

Разплита се мистерията със смъртта на прокурор Шейтанов. От прокуратурата излязоха с официално съобщение по случая. От него стана ясно, че се води разследване за престъпление по чл. 115 от НК - убийство. Следовател от следствения отдел към Окръжна прокуратура – Кюстендил води разследването по случая.

Веднага след сигнала е изпратен екип на мястото. Откритият труп е на прокурор Владимир Шейтанов. Той е бил открит прострелян в дома си.

След огледа е установено, че той е починал в резултат на изстрел с огнестрелно оръжие. Първоначалната версия е за самоубийство. 

Приближени до Шейтанов споделят, че той е бил депресиран през последните дни. Депресията му се засилила в навечерието на празниците. 

От обкръжението му са категорични, че зад решението му за самоубийство стои личен мотив. Той преживявал тежко развода със съпругата си. На всички направило впечатление, че напоследък е тъжен и дистанциран, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.