Мистерията покрай смъртта на дилъра от Благоевград се заплита все повече

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/misteriyata-pokray-smartta-na-dilara-ot-blagoevgrad-se-zaplita-vse-poveche/40160 Crimes.bg
Мистерията покрай смъртта на дилъра от Благоевград се заплита все повече

Заплита се мистерията покрай смъртта на дилъра от Благоевград

Мистерията покрай смъртта на младия дилър от Благоевград се заплита все повече. 

33-годишният мъж от Сливен почина в апартамент в Благоевград. От МВР потвърдиха за случая, но отрекоха да става въпрос за криминално престъпление.

Съквартирантът на дилъра открил тялото му. Мъжът не успял да влезе в апартамента. Наложило да разбият вратата, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.com.

Според изданието 33-годишният мъж е починал от инфаркт. След проверка е установено, че той е имал сърдечно-съдово заболяване от години.

Починалият е бил в Благоевград по работа. Източници на infomreja.bg разкриват, че разследващи не изключват и друг две версии. Едната от тях е за убийство, а другата за самоубийство.

Апартаментът, в който е открито тялото, е в така наречения „китайски квартал“, намиращ се между бул. „Свети свети Кирил и Методий“ и „Владо Черноземски“.

Разследващите предполагат, че трупът е бил открит три дни след настъпването на смъртта.

Починалият 33-годишен мъж от Сливен се е занимавал с разпространение на наркотици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.