Мистерия покрай смъртта на 48-годишния българин, който почина от коронавирус в Испания

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/misteriya-pokray-smartta-na-48-godishniya-balgarin-koyto-pochina-ot-koronavirus-v-ispaniya/38641 Crimes.bg
Мистерия покрай смъртта на 48-годишния българин, който почина от коронавирус в Испания

Във вторник вечерта в медийното пространство бе съобщено за смъртта на 48-годишен българин в Испания. Това съобщи испанският сайт Ahora Marina Baixa съобщи, че сънародникът ни е починал от коронавирус. 48-годишният Венцислав Иванов е издъхнал в понеделник. Той е починал в болницата в градчето Вилахойоса, в испанската провинция Аликанте.

 

Не е известно мъжът да е страдал от други заболявания, пише БЛИЦ, позовавайки се на dir.bg. Загиналият българин е родом от Видин. От години той е живеел в Испания заедно със съпругата си Валя и двете им деца.

 

Близките му споделят възмущението си в социалната мрежа, че той е бил "прегледан" по телефона. Специалистът в Испания преценил, че състоянието на Венцислава не е тежко и не се налага прием в болница.

 

Съпругата му Валя споделя, че той е дишал много трудно и дори не е можел да говори. Тя решила отново да потърси помощ по телефона. Но получила отговори, че няма линейка, която да бъде изпратена на адреса.

 

От спешна помощ посъветвали жената да транспортира съпруга си до болницата с личния си автомобил.

 

След постъпването му в болница, той е бил приет в реанимация. По-късно сънародникът ни е починал.

 

През последното денонощие смъртните случаи в Испания бележат увеличение в размер на 5,7%. За вчера те са 743 души. Заразените в страната вече са 140 510 души. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.