Мистериозна смърт на 17-годишна ученичка от Плевен

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/misteriozna-smart-na-17-godishna-uchenichka-ot-pleven/39069 Crimes.bg
Мистериозна смърт на 17-годишна ученичка от Плевен

Плевен е в шок от мистериозната смърт на 17-годишна ученичка

17-годишна ученичка Плевен бе открита мъртва.

Тялото на Ася Христова е било открито в язовира, който е известен сред местните със зловещото прозвище "Мъртвата долина".

Преди няколко дни Ася изчезнала. За последно тя се видяла с най-добрата си приятелка в центъра на Плевен. Ася дала раницата си на своята дружка с думите, че ще се върне след час. Но така и не се появява.

Приятелката й Александра започва да звъни на мобилния й телефон, но той е бил изключен. Притесненото момиче отива при родителите на Ася. Но те също не знаят къде е дъщеря им.

От същата вечер родителите на Ася публикуват в различни групи нейни снимки с молба, ако някой знае нещо, да им пише.

Според очевидци, Ася е била засечена в циганската махала в Плевен.

В мрежата вече се появиха версии от близки и приятели на Ася, които са убедени, че тя е била отвлечена с цел склоняване към проституция и след жесток побой е била удавена в язовира.

Пред БЛИЦ приятел на Ася разкри, че има информация, че тя е била отвлечена. Похитителите я заплашвали и след това я хвърлили в язовира.

От полицията съобщават единствено, че е открит труп на удавено момиче, по който няма следи от насилие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.