Михаил Станчев - убиецът на Миджурина се призна за виновен

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/mihail-stanchev-ubiecat-na-midzhurina-se-prizna-za-vinoven/38254 Crimes.bg
Михаил Станчев - убиецът на Миджурина се призна за виновен

Михаил Станчев - убиецът на Миджурина призна вината си в съда. През юни 2018 година той застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина. При екшъна той простреля и бившата си приятелка - скандалната Симона Тодорова. Тя едва не загуби живота си. След престрелката младата жена изпадна в кома и повече от две седмици лекарите в бургаската болница се бориха за живота й.

Миджурина призна вината си в съда. Още при започването на заседанието в Бургаския окръжен съд, той заяви, че е виновен за смъртта на хазартния бос, съобщава БЛИЦ.бг, позовавайки се на "Флагман".

На разпоредителното заседание килърът настоява за съкратено съдебно следствие. С пълното признаване на вината си той изрази желанието да се възползва от възможността за редуциране на присъдата си с 1/3.

По чл.116 той е подсъдим и според закона го грози присъда от 20 до 30 години затвор.

В подобни случаи при признаване на вината, наказанията се редуцирата на около 20 години.

Симона Тодорова оцеля по чудо при екшъна. Младата жена живее втори живот. Но тя все още няма сили да се изправи очи в очи с бившия си, който една не отне живота й. 

Пред магистратите в съдебната зала тя заяви, че желае да бъде конституирана като граждански ищец, но претендира за обезщетение в размер на 70 хил.лева.Семейството на убития хазартен бос също предяви граждански иск срещу Михаил Станчев. Тримата му законни наследници настояват да получат общо 350 хил. лева, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.