Мъж се разправи със „Синя зона“ в София! Сложиха му скоба, той я махна

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/mazh-se-razpravi-sas-sinya-zona-v-sofiya-slozhiha-mu-skoba-toy-ya-mahna/28406 Crimes.bg
Мъж се разправи със „Синя зона“ в София! Сложиха му скоба, той я махна

Млад мъж реши сам да действа срещу „Синя зона“!


Необичаен случай в столицата. Мъж на млада възраст отказа да заплати глобата от „Синя зона“ и сам си махна скобата на гумата с помощта на флекс.


Извършителят на деянието разказва, че е направил всичко по правилата, но никой не му е съдействал, затова се е принудил да действа сам. Той твърди, че е изпратил СМС, но въпреки това автомобилът му е бил закопчан.


След като вижда, че са му сложили скоба, се обажда на Градска мобилност, от там не му съдействат и се отнасят иронични към него. След това се среща със служителите, които са му поставили скобата и иска да им покаже СМС-а, но те не желаят да го чуят.


Накрая мъжът се ядосва и сам премахва скобата. За това деяние обаче са го информирали, че ще го глобят с между 700 и 800 лв. При неправилно поставена скоба е трябвало да подаде жалба в ЦГМ и до 14 дни са щели да му отговорят.


Източник: Novini.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.