Мъж плати на рецидивисти, за да не направят съпругата му проститутка

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/mazh-plati-na-recidivisti-za-da-ne-napravyat-saprugata-mu-prostitutka/34522 Crimes.bg
Мъж плати на рецидивисти, за да не направят съпругата му проститутка

Мъж от село Трудовец е бил изнудван от двама рецидивисти в продължение на четири месеца. Те заплашвали, че ще отвлекат съпругата му и ще я принудят да проституира, а него ще пребият до смърт.Мъжът периодично е давал пари на изнудвачите, като до момента сумата, с която се е простил е около 3 000 лева. Последната "вноска", която дал на мъжете е в размер на 300 лева. Той сам се е обадил в полицията и е съобщил за рекета, обяснявайки че се е страхувал да потърси помощ по-рано.Незабавно са предприето действия от органите на реда. Задържани са И.И, на 35 години и Р.Ц., на 52 години. Те са криминално проявени за кражби. Двамата  изнудвали мъжа в продължение на няколко месеца. Задържани са в момента на получаване на поредната сума от заплашвания.Срещу мъжете е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.