Маринела Арабаджиева не сдържа сълзите си в съда

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/marinela-arabadzhieva-ne-sdarzha-salzite-si-v-sada/38280 Crimes.bg
Маринела Арабаджиева не сдържа сълзите си в съда

Маринела Арабаджиева се разплака в съдебната зала. Както вече стана ясно, тя остава в ареста. Това реши Апелативният специализиран съд. Преди дни на първа инстанция бе постановено, че милионерката трябва да се прибере в дома си в Пловдив заради тежките здравословни проблеми, които има, пише Днес.бг.

Съпругата на Ветко Арабаджиев страда от хипертония и исхемична болест на сърцето, допълва изданието, позовавайки се на "24 часа".Спецмагистрати постановиха, че тя може да бъде лекувана в болницата в затвора. По време на заседанието стана ясно, че арестуваната се е почувствала зле в линейката, с която е била докарана до съда.Кръвното й налягане достигнало стойност 90/60. По време на делото медицинската сестра от лимейната отново даваше лекарства на Арабаджиева."За мен е голям шок да съм в болницата вързана", заяви бизнесдамата със сълзи на очи. Тя сподели, че преди три години е изпаднала в кома. Причина били постоянните промени в кръвното й налягане. Тогава лекарите й давали само 20% шанс за оцеляване. На 24 септември задържаната е била със световъртеж и главоболие. Състоянието й не се повлияло от медикаментите, които приема.На следващия ден кръвното й се нормализирало.

Съдиите заявиха категорично, че е недопустимо да е имало нечовешко отношение към задържаните от страна на властите, допълва изданието.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.