Малко остава до разплитането на мистерията с изчезналия Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/malko-ostava-do-razplitaneto-na-misteriyata-s-izcheznaliya-yanek-milanov/39329 Crimes.bg
Малко остава до разплитането на мистерията с изчезналия Янек Миланов

Мистерията с изчезналия Янек Миланов е на път да се разплете

Горещи следи по случая с изчезналия Янек Миланов ще съдействат за разплитане на мистерията. Утре в 11, 00 часа главният прокурор Иван Гешев лично ще се срещне в кабинета си брата на изчезналия мъж от Дупница.

 

След 24 дни, в които властите издирват безуспешно Янек, неговият брат Марио Миланов ще поиска съдействие от обвинител №1, пише БЛИЦ, позовавайки се на  „Труд”.

 

От 31 юли, когато младият мъж е имал среща с бодигарда на Братя Галеви - Васил Капланов-Каплата, е изчезнал.

 

В случая е замесена и жена. Охранителят на дупнишките мафиоти ревнувал жена си Петя, с която преди 2 години Миланов имал кратка връзка. По време на разпит Каплата призна, че е имал среща с Янек и го е качил в колата си, но след това го е оставил пред блока му.

 

 

Хората от Дупница се страхуват от гарда на братя Галеви и дори твърдят, че над него има чадър от местни прокурори и полицаи.

 

Изчезналият мъж се запознал с фаталната Петя през 2017 година, когато се върнал от Франция за лятната си отпуска. Двамата се срещнали няколко пъти. Но със заминаването на Янек всичко приключило.

 

Близките му споделят, че Петя продължила да го търси. Тя постоянно му изпращала съобщения във фейсбук. Не е изключено Каплата да е видял постовете и това да го е вбесило.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.