Лоша новина след акцията за издирването на Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/losha-novina-sled-akciyata-za-izdirvaneto-na-yanek-milanov/39483 Crimes.bg
Лоша новина след акцията за издирването на Янек Миланов

Отново лоши новини от разследването за Янек Миланов

Опитите на разследването да открият Янек Миланов от Дупница, отново се оказаха без резултат.

Полицията претърси полето край града. В акцията отново участваха следови кучета и конна полиция. Водолази претърсиха близките водоеми. Действията по издирването на Янек Миланов започнаха рано сутринта в събота. 

Землището между дупнишките села Крайници и Самораново също беше обходено.

Участие в операцията взеха не само около 200 служители на МВР с кучета и коне, но и доброволци, които претърсваха района. За съжаление и този път безрезултатно. 

От 31 юли Янек Миланов е в неизвестност. Последно той е имал среща с бившия гард на Галеви – Васил Капланов, по-известен като Каплата. 

В момента той е в ареста заради повдигнато обвинение за закана за убийство. Капланов отправил заплаха към мъж, който коментирал в социалните мрежи изчезването на Янек, пише БЛИЦ. Периметърът на спецакцията за издирването на младия мъж се увеличава. Вече се претърсват не само околностите около Дупница, но и адреси в столицата, както и изоставени сгради на периметър от 300 кв.км. Това стана ясно преди два дни след изказване на Иван Гешев, който бе в Кюстендил. 

Близките на Янек вече нямат надежда, че той ще бъде открит жив. Единствено брат му все още се надява, че Янек ще се върне невредим.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.