Келеша прибирал само солидни суми (Още разкрития)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/kelesha-pribiral-samo-solidni-sumi-oshte-razkritiya/38203 Crimes.bg
Келеша прибирал само солидни суми (Още разкрития)

Келеша прибирал солидни суми. Това стана ясно в хода на разследването, което тече срещу организираната от него престъпна група. Вече пети час град Левски е под обсада заради спецакцията, която се провежда срещу аломафията и по-специално срещу групата, водена от Келеша. 

При обиска в дома му е открита голяма сума пари и множество златни накити. А семейството му демонстрира охолен живот, въпреки присъдата му за две години лишаване от свобода. 

Разследващите претърсват ромската махала. Затворени са всички пътни артерии в града. Униформени проверяват автомобилите, които желаят да напуснат Левски. 

Преди три години Келеша отново беше задържан. Тогава го арестуваха в Пловдив заедно с братовчед му. В настоящата спецакция са задържани трима души. За двама от тях се твърди, че са баща и син. 

Преди няколко месеца в акция, провеждана съвместно с румънските власти, беше разбита още една голяма група на аломафията. 

Бандата на Келеша е работила със солидни суми. От измама той е прибирал най-малко по 100 000 лв. Има и "сделки" за много по-високи суми. 

В разговорите с потърпевшите подчинените на Келеша са използвали сим карти на румънски телефонен оператор, пише ПИК. 

Акцията продължава. Вероятно ще се стигне до ареста и на други участници в групата. Претърсва се основно и къщата на бащата на Келеша.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.