Извънредно! Малолетни изроди се гаврят с момче в Русе (СНИМКИ/ВИДЕО)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/izvanredno-maloletni-izrodi-se-gavryat-s-momche-v-ruse-snimkivideo-3/143409 Crimes.bg
Извънредно! Малолетни изроди се гаврят с момче в Русе (СНИМКИ/ВИДЕО)

Отново малолетни се гавриха по ужасяващ начин с дете. Шокиращата гавра се случва преди ден в Русе.

 

От кадрите се вижда, че момче е нападнато от група момчета и момичета. То е карано да падне на колене. Едно от децата насилници го кара да му свали обувката.

„Свали ми обувката, свали ми обувката“, призовава го момчето. След това насилникът слага крак върху коляното на нападнатото момче и заповядва: „Целуни!“. Момчето целува и за награда е зашлевено.

„Ела и ти!“, заповядва насилникът на един от зрителите на гаврата.

„Хвани ръката и я целуни!“, разпореждат се с детето. Други наблюдатели дават заповеди да се снима насилието.

„Моля те, не искам да ме целува“, казва едно от момичетата, присъстващи на гаврата. Друго момиче обаче с охота дава ръка и принуждават момчето да я целуне. Следват ритници и юмруци върху жертвата. Момчето пада на земята в опит да се защити. Видимо децата са малолетни. Остава въпросът в каква среда живеят тези малки насилници и какво правят родителите им, защо не ги възпитават.

Източник: news24sofia.eu

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.