Извънредни новини за извършителя на наглия обир в Бобов дол

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/izvanredni-novini-za-izvarshitelya-na-nagliya-obir-v-bobov-dol/39320 Crimes.bg
Извънредни новини за извършителя на наглия обир в Бобов дол

Полицията в Бобов дол залови извършителя на обира в местната бензиностанция

Извършителят на обира в бензиностанцията в Бобов дол е установен заловен. Полицаи са арестували престъпника, извършил въоръжен грабеж на местна бензиностанция. Престъплението бе извършено в събота (22 август) в ранни зори, съобщиха от областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Мъжът е нахлул в търговския обект със закрито лице. Той е бил въоръжен с пистолет и чук. Заплашил е дежурната служителка в бензиностанцията и е отнел от около 4000 лв.

Охранителната фирма е подала сигнал в полицията. Незабавно са били предприети действия от служителите от РУ Бобов дол. 

След издирвателна акция в продължение на няколко часа по-късно, при разклона за с. Паничарево,  е задържан извършителят. Той е управлявал лек автомобил „Ауди“.

31-годишният мъж, който е извършил престъплението, живее в Бобов дол.

В автомобила му са нили открити дрехите и обувките, с които е бил облечен по време на извършването на грабежа. Открити са още пистолетът и парите.

Престъпникът е задържан за 24 часа с полицейска заповед. Веднага е било издадено прокурорско постановление за задържане до 72 часа.

Работата по случая продължава под прякото наблюдение на прокуратурата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.