Извънредна ситуация в Дупница заради изчезналия Янек Миланов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/izvanredna-situaciya-v-dupnica-zaradi-izcheznaliya-yanek-milanov/39363 Crimes.bg
Извънредна ситуация в Дупница заради изчезналия Янек Миланов

Извънредна ситуация в Дупница заради изчезналия Янек Миланов

От сутринта в Дупница почерня от полиция и жандармерия. Провежданата акция е във връзка издирването на изчезналия Янек Миланов.

Всички автомобили, преминаващи през входа и през изхода на кв. "Бистрица", където живее Каплата, са спирани за проверка, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Струма.бг.

Извършват се и проверки на адреси на хора, които са свързани с гарда на братя Галеви. 

Обискирана е бившата кланица край парк Рила, където Капланов има подвижна бензиностанция.

Очаква се пристигането на Иван Гешев на място.

В сряда Васил Капланов беше арестуван показно, докато обядва. Все още няма повдигнато обвинение срещу него. В момента той се намира в следствения арест в Кюстендил.

На Капланов е наложен акт за неправилно съхранение на оръжие и боеприпаси. Името му се свързва с изчезването на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който е в неизвестност от края на месец юли.

Последно младият мъж е бил видян да се качва в джипа на Капланов. Основната версия е, че двамата са имали спор заради жена. Настоящата половинка на Васил в миналото е имала връзка с Янек. Но въпреки, че връзката й с Миланов приключила, тя продължавала да го търси.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.