Издирват се четирима младежи, ограбили 16-годишно момче в училище

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/izdirvat-se-chetirima-mladezhi-ograbili-16-godishno-momche-v-uchilishte/34781 Crimes.bg
Издирват се четирима младежи, ограбили 16-годишно момче в училище

Издирват се 4-ма младежи, набили и ограбили непълнолетно момче в пловдивско училище. 16-годишното момче е пребито в двора на ОУ "Васил Левски" миналата вечер. Четиримата нападатели са го заплашили с пистолет, след което му нанасят побой. Откраднали му мобилния телефон, личната и дебитната карта. Пак до Пловдив - между селата Голям чардак и Малък чардак двама братя са били отвлечени. Нападателите са били 3-ма души, пътували в автомобил "Хюндай", който засича на пътя си "Мерцедес". В него са били двамата братя на възраст 19 и 25 години. Нападателите слезли от автомобила си, измъкнали по-големия брат и насила го качили в колата си.След това се отправили към село Неделево, но похитеният мъж успял да скочи от колата и да се обади на полицията. Полицейският патрул е пристигнал на място незабавно, след което е получено и обаждане от другия брат, който е бил оставен от похитителите в село Беловица.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.