Историята на бургазлийката, която бе арестувана на границата с дрога, шокира всички

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/istoriyata-na-burgazliykata-koyato-be-arestuvana-na-granicata-s-droga-shokira-vsichki/39468 Crimes.bg
Историята на бургазлийката, която бе арестувана на границата с дрога, шокира всички

Историята на бургазлийката Станка Стоянова Драгнева, която бе арестувана с 18 кг кокаин на границата с Турция, шокира всички

Разследващите работят по нова следа по случая със задържаната дрога ба границата с Турция. По всяка вероятност арестуваната Станка Драгнева ще се окаже наивна жертва, използвана за прикритие в наркотрафик за 5 млн. лева, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".  Бургазлийката и нейният приятел Николай Георгиев остават в ареста.

40-годишната Станка е разведена и не работи от години. Преди два месеца тя се запознала с 51-годишния Николай Георгиев, който е с постоянен адрес във Варна, но живее под наем в Бургас.

Пред разследващите тя е заявила, че показва Георгиев бегло, излизали няколко пъти. Станка споделила, че той е голям романтик и винаги я изненадвал със скъпи подаръци. На една от последните им срещи й подарил лек автомобил Хюндай IX35, чиято стойност е около 30 000 лева. 

Колата е прехвърлена на Станка. След като й я подарил, Николай й предложил да отпразнуват покупката на кафе в Истанбул.

Тъй като паспортът на арестуваната бил изтекъл, Георгиев платил за експресна поръчка и още на следващия ден заминали за Турция.

На границата следовото куче надушило нещо съмнително в колата. Николай също се държал подозрително. Първоначално се опитал да изгони кучето, а след това и да избяга. 

Той твърди, че наркотиците са на предишния собственик на колата. 

В хода на разследването Станка, която няма криминално досие, няколко пъти променя показанията  си за Николай. Последно тя е заявила, че го познава бегло, но е приела да отиде с него в Истанбул, тъй като й подарил джип. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.