Името на Бай Миле изплува в нов скандал

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/imeto-na-bay-mile-izpluva-v-nov-skandal/38208 Crimes.bg
Името на Бай Миле изплува в нов скандал

Името на покойния мафиотски бос Бай Миле изплува в нов скандал. Сикаджията, който не е сред живите, се оказа замесен с бар "Мулен руж" в меката на платената любов Слънчев бряг. Заведението, управлявано от крими героя Димо Петров - Флорината, се помещава в сграда, която е собственост на една от фирмите на вдовицата на Бай Миле - Силвия Панагонова, научи ПИК. 

Справка в регистъра показва, че заведението е собственост на веригата клубове "Ден Глейд Викинг", а посочената локация съвпада с тази на разбития бардак, пише ПИК, позовавайки се на Флагман. 

Според информацията заведението, собственост на вдовицата на Бай Миле е отдадено под наем на фирма, която няма нищо общо с нея. Спецакцията се проведе снощи, когато униформени нахлуха в клуба. Те завариха част от труженичките по време на изпълнение на служебните им задължения, допълва изданието. Управителят на клуба веднага е бил задържан. 

През очите на посетителите в заведението, босът и неговите служители са били изведени от клуба и качени в полицейска патрулка. Претърсването на "Мулен руж" е продължило цели 3 часа. По време на обиска е открита тетрадка, в която са записани цените на предлаганите услуги и отчети по дати. Клубът е бил на закътано място, но въпреки това съществуването му не е останало незабелязано от разследващите. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.