Горещи разкрития за арестуваните служители на ГДБОП

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/goreshti-razkritiya-za-arestuvanite-sluzhiteli-na-gdbop/28794 Crimes.bg
Горещи разкрития за арестуваните служители на ГДБОП

Вече стана ясно кои са арестуваните служители на ГДБОП

Ясно е кои са задържаните служители на ГДБОП. Горещата информация по случая изнесе лично Иван Гешев по време на извънреден брифинг. Задържани са общо трима души - началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП, началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР. Първият е бил задържан по време на подкуп сниощи, заяви главният прокурор.

От думите му стана ясно, че тримата арестувани служители са с наложена 24-часова мярка.

Гешев разкри, че действията по спецакцията са стартирали след 17 часа вечерта.

Организираната престъпна група се е занимавала с подкупи и упражняване на логистика. Тя е осигурявала и чадър върху дейността на групи, занимаващи се с наркотрафик и разпространение на забранени вещества не само на територията на страната ни.

Иван Гешев заяви, че тези длъжностни лица са най-висшите лица, за противодействие на наркоразпространение и с партньори извън страната ни.

Той заяви, че прокуратурата и МВР ще продължат да действат безкомпромисно срещу лицата, извършващи престъпления.

Гешев заяви, че прокуратурата не прави разлика кой нарушава закона и от коя институция е. Той заяви, че предаването на доверието в международен аспект е изключително грозно.

От думите му стана ясно, че пострадалите са български граждани.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.