Горещи новини за убиеца Стоян от Елхово

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/goreshti-novini-za-ubieca-stoyan-ot-elhovo/39554 Crimes.bg
Горещи новини за убиеца Стоян от Елхово

Шокиращи разкрития за убиеца Стоян от Ямбол

Стоян Б. от Ямбол ще бъде съден за умишленото убийство на друг мъж. Окръжната прокуратура е предала обвиняемия на съда. Той е обвинен за убийството на друг мъж чрез нанасянето на множество удари с нож/

Общо 26 пъти Стоян е нанесъл удари с нож в областта на шията и главата на жертвата. Престъплението е било извършено около полунощ на 02.04.2020 г. срещу 03.04.2020 г.

Кървавият екшън се разиграл в къща, находяща се в град Елхово. 

Престъплението е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, предл.2 и 3, вр. чл.115 от НК, защото е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.

Мъжът е бил убит в дома на обвиняемия. Убитият, който е на 42 години, е гостувал на Стоян. До фаталната развръзка се стига след възникнал спор между двамата. Заседанието е насочено от Окръжен съд – Ямбол за 24.09.2020 година, съобщава БЛИЦ. 

След извършване на престъплението Стоян Б. се е укрил. На 3 април той е установен и задържан на отличните действия на служителите от ОД на МВР – Ямбол.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.