Горещи новини за Лилана: Ето какво реши съдът

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/goreshti-novini-za-lilana-eto-kakvo-reshi-sadat/28678 Crimes.bg
Горещи новини за Лилана: Ето какво реши съдът

Горещи новини за Лилана

Апелативният специализиран наказателен съд реши съдбата на Лилана. Магистратите решиха тя да остане в ареста. Последното определение на съда отмени наложената мярка за домашен арест от миналата седмица, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

 

Днес в съда бяха представени допълнителни 2 тома с материали и разпити на трима свидетели. Лилана се сдоби и с обвинение за предоставяне на декларации с невярно съдържание.

 

Ася Йочева, която е приятелката на подсъдимата, също е привлечена като обвиняема. Първата е представител на фирма „Телерайз“. С Лилана я свързва дългогодишна дружба.

 

Йочева призна, че нейната фирма не е била в състояние технически да изпълни договорите. От прокуратурата заявиха, че любимата на Васил Божков не може да бъде пусната под домашен арест, тъй като има вероятност да извърши друго престъпление.

 

Прокурор Емил Галипанов заяво, че в дома си тя не би имала никакви комуникационни ограничения и може да окаже натиск върху свидетели.

 

Той заяви, че престъпната дейност на певицата е била продължителна и в нея са участвали множество лица.

 

Прокуратурата твърди, че Деянова представлява заплаха за обществото. Нейният адвокат Николай Хаджигенов определи протеста на прокуратурата като комичен.

 

Той е категоричен, че няма налични доказателства за съпричастността на Деянова към престъпленията, към които е привлечена като обвиняема.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.