Гърми скандал! Сервитьорки уличават наследника на Pizza Lab в брутален секс тормоз

Никола Любомиров Николов принуждавал момичетата от заведенията си да го обслужват, заплашвал ги, че ще гладуват ако не му д¥хат

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/garmi-skandal-servityorki-ulichavat-naslednika-na-pizza-lab-v-brutalen-seks-tormoz-3/143592 Crimes.bg
Гърми скандал! Сервитьорки уличават наследника на Pizza Lab в брутален секс тормоз

Никола Любомиров Николов принуждавал момичетата от заведенията си да го обслужват, заплашвал ги, че ще гладуват ако не му д¥хат

Серия от жалби, описващи в най-дребни детайли отвратителното сексуално насилие, на които системно са били подлагани от работодателя си, са депозирали в МВР няколко десетки момичета, част от които украински бежанки. Всички те са насочени срещу лицето Никола Любомиров Николов - наследник на веригата пицарии Pizza Lab, управлявана номинално от баща му Любомир Николов. Това издадоха наши източници от столичната улица “6-ти септември”, които издадоха част от съдържанието, по което вече се работи.

 

Разказите на пострадалите девойки, всяка от които на възраст между 18 и 27 години, са повече от потресаващи. Общото между всички тях е, че те не са моделки, плеймейтки или актриси, с каквито обичал да парадира Никола Николов, а скромни момичета, събиращи дребни левчета да платят образованието и квартирата си в столицата. Точно по тази причина вместо на модния подиум, те предпочели да си намерят работа в пицариите като сервитьорки, управителки или работнички в кухнята. Вакантните позиции пък откривали по обяви в интернет, с каквито преливат сайтовете за набиране на персонал.

Фактът, че лично биг босът присъствал на част от интервютата и в последствие персонално инспектирал работата им, вдъхвала респект и спокойствие у бъдещите жертви, които били щастливи, че са попаднали на надежден и заинтересован работодател.

 

Радостта им обаче траела твърде кратко - до първата им частна среща очи в очи с Никола Николов. Тя обикновено се провеждала в някое от вътрешните помещения на заведенията, където без особени церемонии разглезеният богаташ им пускал ръце, давайки недвусмислено да се разбере за какво ги бил повикал. Своеобразната предигра преливала в отвратителни сцени на натискане, запушване на усти, скубане на коси, разкъсване на служебните униформи, не липсвали и шамари към по-непокорните. Излишно е да казваме, че много от служителките били обладавани грубо в склада сред пакети брашно, бутилки олио и купища посуда.

 

Едва когато нагонът на Николов бивал задоволен, той със смразяващ кръвта поглед отпращал омаскарените и насилени момичета обратно на служба. Към онези, които му се били дърпали по-отривисто, отправял заплахи, че ако си отворят устата, повече няма да видят нито заплата, нито ще си намерят работа където и да е в София, тъй като той лично щял да се погрижи никой да не ги наема. Излишно е да казваме как подобни предупреждения се отразявали върху крехката психика на невръстните провинциални сервитьорки, ето защо те предпочитали безропотно да изпълняват “втората си длъжност”, обслужвайки сексуално Никола Николов в почивките от сервиране на пици.

 

Омертата обаче била нарушена от две по-отракани украински служителки, които се зарекли да разкажат всичко на властите за перверзните похождения на шефа си. Бежанките набързо спретнали своеобразен “синдикат” на насилвани свои колежки и ги убедили да пуснат жалби в МВР.

 

Така подвизите на милионерския наследник Никола Николов бързо се озовали на бюрото на разследващите, кълнат се източниците ни.

 

Те недоумяват как претендиращият за млад, образован и напредничав предприемач, за какъвто той се представя в медиите, е способен да удари в земята по безсрамие и агресия дори емблематични мутри от 90-те. По образование Никола Николов е финансист, с бакалавърска степен от George Washington University във Вашингтон. Щастлив е, че е изпълнил младежката си мечта да учи в американски университет. Преди това завършва американско училище в Швейцария. Още като студент започва стаж в швейцарската банка UBS, а после е назначен на работа и живее в Ню Йорк една година.

 

С настъпването на финансовата криза през 2008 г. е сред първите освободени, тъй като за банката е скъпо да спонсорира визи на чужденци. Той се завръща в България и се захваща с търговия на акции, но през цялото време мечтае да е предприемач и да развива компания със собствена визия.

Случайна среща с приятеля му от училище  го вдъхновява за идеята да вземат заедно франчайза на известна верига пици за България. В Ню Йорк Николов е живял над нея и е хапвал пици. Той вижда бъдещето на модела за доставка до дома, който се развива бурно в Европа. „Най-трудно беше да убедим американците, че сме правилният партньор, защото имаше немалко запитвания от България, а ние и двамата бяхме на 24“, казва той. Преговорите се водят цяла година до успешния им финал през 2010 г.

 

Как международните притежатели на бранда ще погледнат на факта, че в България пицариите са станали символ на сексуално насилие над жени, предстои да видим. До тогава жертвите на Никола Николов ще стискат палци милионите му да не замъглят умовете на разследващите полицаи, а той да получи заслужено наказание.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.