Ето кой е мъжът, пребил и прострелял жена си

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/eto-koy-e-mazhat-prebil-i-prostrelyal-zhena-si/38426 Crimes.bg
Ето кой е мъжът, пребил и прострелял жена си

49-годишният мъж, който преби и простреля жена си, е задържан. Съдът разглежда мярката му и все още не е ясно каква ще бъде неговата съдба. 

 

Извършителят на деянието е Георги Т. Той се сдоби с обвинение заради заплаха за убийство, която е отправил към жена си, съобщава БЛИЦ.БГ, позовавайки се на Булфото. В изборната нощ, когато се състоя първият тур на местните избори, Георги заплашил с пистолет съпругата си Радост. Преди да я заплаши с оръжието, той й нанесъл побой. Екшънът се разиграл на бензиностанция на столичното Околовръстно шосе, пише БЛИЦ.БГ.

 

Разгневеният Георги Т. успял да измъкнал със сила жена си от колата. След това буквално я завлякъл до бензиностанцията, където било по-светло. Мъжът блъснал Радост и тя паднала на земята. Георги крещял като обезумял: “Ей сега ще те приключа, избери къде!”. След което размахал пистолет в лицето на съпругата си. Докато тя лежала на земята в безпомощно състояние, насилникът разкъсал потника, с който била облечена. След това свалил обувките й и я прострелял в крака. 

 

Минути след кървавия екшън на място се отзовал полицейски екип. Насилникът е бил задържан. Предстои определяне на мярката му и налагане на наказание за извършеното от него деяние. 

Снимка Булфото

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.