Ето какво поиска в съда единият от касапите от Негован

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/eto-kakvo-poiska-v-sada-ediniyat-ot-kasapite-ot-negovan/40265 Crimes.bg
Ето какво поиска в съда единият от касапите от Негован

Ето какво поиска в съда единият от касапите от Негован

 

Георги Нанчев, което е един от задържаните за убийството на бившия треньор по борба Йордан Атанасов и съпругата му Марияна в Негован, шокира с наглостта си. Той направи нов опит да излезе от ареста. Но апелативните магистрати в София категорчино отказаха да изменят мяркат му за неотклонение "задържане под стража", пише Блиц, позовавайки се на dir.bg.

 

Пламен Шляпашки, който е негов съучастник, също бе задържан през август м.г. Двамата мъже бяха арестувани след като останките на съпрузите Атанасови бяха открити случайно от минувач край водоема в Негован.

 

В хода на разследването бе установено, че двойното убийство е извършено на 14 юли в апартамента на семейството на столичния булевард "Витоша". Атанасови първо са били застреляни, а след това телата им са били разчленени и набутани в бидони. Касапите ги захвърлили край Негован.

 

Мотивът за престъплението е финансов. Жестоките касапи очаквали, че в жилището на пенсионерите ще открият пари от продаден имот в столичния квартал "Емил Марков".

 

Йордан Атанасов сам споделил с тях, че лихвите в банките са твърде ниски и те са стигнали до извода, че парите от продажбата не са в банка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.