Ето какво откриха разследващите в палата на Келеша (Снимки)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/eto-kakvo-otkriha-razsledvashtite-v-palata-na-kelesha-snimki/38216 Crimes.bg
Ето какво откриха разследващите в палата на Келеша (Снимки)

Полицаите се натъкнаха на същинско имане в палата на Келеша.

 

Акцията, която днес блокира Левски, завърши с общо осем задържани. Седем от тях живеят на територията на града, а друг е от столицата. За последния се счита, че е бил муле на ало измамниците. Срещу участниците в групата са събрани множество доказателства и предстои повдигането на обвинение. 

 

При обиска в дома на тартора е открит килограм злато. Оказа се, че той е собственик на луксозни лимузини. 

 

В гаражите на останалите участници в групата са открити луксозни возила, чиято стойност се равнява на цената на няколко апартамента в столицата. 

 

Синът на Келеша също води изключително разточителен начин на живот. Той притежава луксозен Мерцедес и множество златни накити, които сменя при всяка смяна на облеклото си, за да е в крак с модните тенденции. 

 

Аверите им също демонстрират благополучие и висок стандарт на живот. Снимки на един от тях показват, че той е украсил елхата си на Коледа с банкноти от 50 лв, вместо с играчки. Вероятно те са му "подарък" от наивна пенсионерка, хвърлила спестяванията си през терасата. 

 

Според информацията, Келеша е работил само с големи суми. От измамите той е прибирал най-малко по 100 000 лв. 


 

При обиска са иззети и телефоните, от които измамниците са се обаждали на жертвите си, пише ПИК.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.