Ето каква ще бъде съдбата на Кристина от Сандански, която закла децата си

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/eto-kakva-shte-bade-sadbata-na-kristina-ot-sandanski-koyato-zakla-decata-si/40193 Crimes.bg
Ето каква ще бъде съдбата на Кристина от Сандански, която закла децата си

Ето каква ще бъде съдбата на Кристина от Сандански, която закла децата си

До края на тази седмицата се очаква излизането на резултатите от психиатричната експертиза н 32-годишната Кристина Дунчева от Сандански. След резултата ще стане ясно какво ще се случи с майката, която закла децата си - дало тя ще остане в ареста или ще бъде преместена в психиатрична клиника.

По време на заседанието на Районния съд в Сандански, на което се гледа делото за домашно насилие, заведено от младата жена срещу бащата на децата й Георги Трайков, стана ясно, че експертизата все още не е готова.

Новата дата за делото е на 12 януари, пише БЛИЦ, позовавайки се на dir.bg.

Двамата полицаи, отзовали се на сигнал на тел. 112 за домашно насилие в дома на семейството, също ще бъдат разпитани.

В момента 32-годишната жена е в следствения арест на Благоевград.  В исковата си молба тя описва с подробности ужаса, в който е живяла. Кристина твърди, че Георги я е заплашил, че ще направи така, че тя ще се самоубие.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.