Ето каква е официалната версия за кървавата драма във Варна

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/eto-kakva-e-oficialnata-versiya-za-karvavata-drama-vav-varna/40192 Crimes.bg
Ето каква е официалната версия за кървавата драма във Варна

Ето каква е официалната версия за кървавата драма във Варна

Излязоха резултатите от експертизите за кошмара, който приключи с три трупа във Варна. Версията за двойно убийство и последвало самоубийство се потвърждава. Това стана ясно от изказването, което направи днес окръжният прокурор на Варна Красимир Конов, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на Varna24.bg. 

От аутопсията е установена причината за смъртта на всяка една от трите жертви. Всички лица, които са участвали в тази трагедия, са установени, съобщи Конов.

Той зави, че няма лица, които да са напуснали жилището и да не са установени. 

Окръжният прокурор заяви, че към настоящия момент не може да заяви категорично, че Димитър Големанов е извършителят на престъплението. Това ще се случи едва след излизане на балистичната експертиза.

Засега не е ясно защо в апартамента е имало толкова много оръжия и на кого са били те. От тях е иззет биологичен материал. Експертизата се извършва по метода на ДНК профилирането.

От свидетелските показания става ясно, че основният мотив за убийството и последвалото самоубийството, е ревността. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.