Двама мъже са задържани за отвличане и блудство с две момичета във Врачанско

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/dvama-mazhe-sa-zadarzhani-za-otvlichane-i-bludstvo-s-dve-momicheta-vav-vrachansko/29176 Crimes.bg
Двама мъже са задържани за отвличане и блудство с две момичета във Врачанско

Двама мъже са задържани във Врачанско заради отвличане и извършване на блудствени действия спрямо две момичета, съобщават от пресцентъра на МВР.В сряда е извършена проверка на автокъща в село Гложене от служители на сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР-Враца. Затворени във фургон са открити две момичета - С.Т., на 18 години, от село Гложене и И.Г., на 25 години. от Козлодуй. Те са принудително заведени и задържани на мястото по-рано същия ден.В хода на разследването служители на реда са установили, че около 12:00 часа на същата дата в Козлодуй, две лица с криминално минало - Д.Д, на 31 години, от Козлодуй и Ц.Ц., на 35 години, от Гложене, са отвлекли И.Г. и С.Т. и чрез нанасяне на телесни повреди са ги принудили против волята им да извършват блудствени действия помежду си. Двете престъпления се наказват по член 142 ал. 1 от НК и член 143, ал. 1 от НК.Вчера похитителите са задържани за 72-часов срок, след като са привлечени като обвиняеми по случая. Образувано е дознание.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.