Дрогираният ултрас ударил пешеходец остава в арест

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/drogiraniyat-ultras-udaril-peshehodec-ostava-v-arest/28287 Crimes.bg
Дрогираният ултрас ударил пешеходец остава в арест

Виновният водач, който под въздействие на наркотици удари пешеходец остава в ареста за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор. Адриан Христов вчера около обяд блъсна тежко пресичащ, като го рани тежко.


Направените проби за наркотици с Дръг Тест 5000 отчели употреба на упойващи вещества. Назначени са множество експертизи по случая, като разследващите постановили задържане за 3 денонощия, като ще внесат в съда и искане за постоянното му задържане преди делото.

Вероятно за това решение е натежал и фактът, че той е криминално проявен и осъждан.


В същото време от София Запад се дистанцираха от него, като твърдят, че той отдавна няма нищо общо с тях.


Скандалната ултрас фракция често се забърква скандали и влиза в светлините на медиите, като по-ярък такъв случай е битите полицаи в созополска дискотека. Те направили забележка на ултрасите, след което последвала ескалация на напрежението и се стигнало до сериозен бой.


Освен фенове на футболен клуб Левски, те практикуват и бойни спортове, като често си спретва боеве с агитките на други отбори, както и с различни фен групи на Левски, а дори и с полицаи.

Има съмнение, че се ползват от закрилата на хора във властта, които ги използват в определени ситуации.


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.