Драмата с Янек няма край: Ето какво реши съдът за Каплата

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/dramata-s-yanek-nyama-kray-eto-kakvo-reshi-sadat-za-kaplata/39488 Crimes.bg
Драмата с Янек няма край: Ето какво реши съдът за Каплата

Съдът взе решение за Каплата

Драмата с изчезналия Янек Миланов очевидно няма скоро да се разплете.

 

Соченият за главен виновник за изчезването му Васил Капланов - Каплата остава за постоянно в ареста. Това реши днес Окръжният съд в Кюстендил.

 

По преценка на магистратите има вероятност Капланов да се укрие или да извърши друго престъпление. Това е причината той да остане постоянно под стража.

 

Капланов е с обвинение за заплаха за убийство, след като в телефонен разговор е заплашил мъж от Дупница. Бившият гард на братя Галеви заявил на потърпевшия, че децата му ще останат сираци.

 

Повод за скандала между двамата стана публикация във фейсбук. Мъжът, който е получил смъртни заплахи от Каплата, е оставил няколко коментара, свързани с изчезването на Янек Миланов в групата "Къде е Янек?".

 

Адвокатите на Капланов са категорични, че обвиненията срещу него са неоснователни и целта в случая е той да остане в ареста, докато върви издирването на Янек Миланов.

 

По случая се води производство срещу неизвестен извършител.

 

Янек е в неизвестност от края на месец юли. За последно той е бил видян да се качва в джипа на Каплата. След това следите му се губят.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.