Данчо Катаджията изплува в още едно престъпление

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/dancho-katadzhiyata-izpluva-v-oshte-edno-prestaplenie/38871 Crimes.bg
Данчо Катаджията изплува в още едно престъпление

Името на Данчо Катаджията изплува в нов скандал

Данчо Катаджията изплува в нов скандал. Автосервизът на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч е бил потрошен, предава Нова тв.

 

Екшънът се разиграл снощи, когато неизвестни мъже счупили стъклата на обекта и на две коли в него. Те са използвали метални тръби.

 

Данчо Катаджията и колегата му Иван Иванов бяха уволнени след разследване на Нова тв.

 

Преди време Николай Панайотов получи заплахи от колегата на Йордан Петков – Иван Иванов. Последният го предупреди, че „няма да просъществува“.

 

Потърпевшият разкри, че седмица преди деянието е получил нови заплахи.

 

„Отново получих заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат от това. Точно седмица преди случилото се сигнализирах до институциите. Направих опита да се свържа с директора на ОД на МВР. Но без успех“,  сподели Панайотов.

 

Той разкри, че няколко пъти е забелязвал Иван Иванов и Данчо Катаджията, да обикалят района около сервиза му, оглеждайки мястото.

 

Към този момент е невъзможно да се докаже дали те двамата са извършили престъплението.

 

Охраната на обекта вече е подсилена. Въпреки случилото се, Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от намерението си да се яви като свидетел на досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.