Брутален скандал! Изчезналата спътничка на Георги Семерджиев – полицайка?

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/brutalen-skandal-izcheznalata-spatnichka-na-georgi-semerdzhiev-policayka/28386 Crimes.bg
Брутален скандал! Изчезналата спътничка на Георги Семерджиев – полицайка?

Мистериозната спътничка на Георги Семерджиев е полицайка, узна Crimes.


Източници от МВР твърдят, че на дясната седалка до дрогирания убиец се е возила полицайка, работеща в столичното Първо РПУ. Тази информация обаче умишлено се крие от обществото, за да не предизвиква скандал. Нещо повече, самоличността на въпросната служителка на реда е изяснена.


Става въпрос за Симона Пейчева. Според източници на NOVA тя е пътувала в автомобила на Семерджиев в момента на жестоката катасрофа на бул. "Черни връх" във вторник.


В оперативни разработки той е засечен, че отговаря за доставката и разпространението на наркотици (основно кокаин) в район "Студентски" и основно в нощните заведения в Студентски град.


През последните години Семерджиев е поел и контрола над дилърите в района. Според наши източници, има данни, че той е плащал за осигуряването на полицейски чадър над тази дейност.


Въпросната спътничка все още не е открита. Появиха се дори спекулации, че тя е една от загиналите жени. Със сигурност всичко ще се изясни веднага щом самоличността й бъде установена и обявена публично, както вече се случи с едната жертва – студентката Христина Дилева. Която е била и асистент в Националната астрономическа обсерватория.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.