Братът на Янек Миланов направи разтърсващи разкрития за сина на Каплата (Снимки)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/bratat-na-yanek-milanov-napravi-raztarsvashti-razkritiya-za-sina-na-kaplata-snimki/39575 Crimes.bg
Братът на Янек Миланов направи разтърсващи разкрития за сина на Каплата (Снимки)

Братът на изчезналия Янек Миланов направи разтърсващи разкрития за сина на Каплата

Марио Миланов - братът на Янек Миланов, разтърси мрежата. Той сподели публикация с новина за сина на бившия гард на Братя Галеви - Васил Капланов. 

Марио сподели, че непълнолетният син на Каплата кара мотор и БМВ със скорост 220 км/ч, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.

 

"Психопат по рождение, ненормалник по избор. Това е кредото на Никола Капланов, може би най-известната фигура сред младите хора в Дупница", пише братът на Янек Миланов. 

 


Снимката с пистов мотор „Кавазаки”, който фучи с 220 км/ч е правена, когато младежът е на 17-годишна възраст. Тогава той управлява и БМВ 330 xd, което нарича “My beauty”. 

 

Младежът дори споделя гавра с полицаите, снимайки ги с мобилен телефон как се чудят какво да правят с него, след като го хващат в нарушение.


На абитуриентския бал на Никола през май 2019 г. баща му прави следното официално съобщение в профила си във Фейсбук: „Аз напред, ти зад мен”.

 

 Към днешна дата синът на Каплата е студент в Югозападния университет и по ирония на съдбата следва право. Това означава, че след време той може да правораздава в Дупнишкия съд или да повдига обвинения, защитавайки реда в държавата, споделя още Марио.

 

Потребители в мрежата настояват разследващите органи да обърнат внимание не само на Васил Капланов, но и на сина му Николай Капланов-младши.

 

Един от гневните коментари е на Pepa G. Ivanova, която призовава Николай да каже на баща си, да признае къде е Янек. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.