Братът на изчезналия Янек Миланов направи кошмарни разкрития

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/bratat-na-izcheznaliya-yanek-milanov-napravi-koshmarni-razkritiya/39353 Crimes.bg
Братът на изчезналия Янек Миланов направи кошмарни разкрития

Братът на изчезналия Янек Миланов направи кошмарни разкрития

Марио Миланов - братът на изчезналия Янек Миланов, коментира вчерашния арест, заявявайки че това е дългоочаквана и важна стъпка.

 

Той се надява, че скоро брат му ще бъде открит, предава Нова тв.

 

 

В продължение на 27 дни Марио прави и невъзможното, за да открие Янек. 

 

Той заяви, че през първата седмица след изчезването му работата, която е била извършена, е била почти нулева.

 

Марио допълва, че тази загуба на време забавя и всички останали институции. 

 

Той призна, че преди изчезването на брат му, многократно е имало посегателства над него и над автомобила му.

 

"Някой беше стрелял с въздушна пушка по прозореца му. Полицията обаче не е завела това посегателство, защото е преценила, че не е опасно", споделя Марио. 

 

Той допълва, че брат му и Васил Капланов не са имали отношения, но вторият решил да се разправя с него заради жена си. В миналото Янек е имал кратка връзка с половинката на Васил .

 

"Брат ми няколко пъти е търсил контакт с Васил по време на посегателствата, а Капланов е отклонявал тези опити - затварял е телефона, казвал е, че е зает и т.н.", обясни Марио.

 

Той се надява, че Янек е жив и е държан някъде и скоро ще се появи.

 

"Не знам дали ще мине през детектор на лъжата Капланов, но се надявам да се направи всичко възможно, за да открият брат ми", допълва още Марио.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.