Боян Расате с шокираща версия за самоубийството на Емил Крумов

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/boyan-rasate-s-shokirashta-versiya-za-samoubiystvoto-na-emil-krumov/34297 Crimes.bg
Боян Расате с шокираща версия за самоубийството на Емил Крумов

Боян Расате коментира трагедията с Емил Крумов. Той го описва като тих и скромен човек. 

В ефира на Нова телевизия лидерът на Български Национален Съюз - Боян Расате заяви, че самоубилият се мъж, който е  е бил редови член на организацията, е отговарял за разпространението на рекламни материали в района на Перник. 

Според лидера на БНС, обстоятелствата, при които Крумов е починал, са съмнителни. Той допуска вероятността някой служител да се е престарал при настъпилата суматоха.

Боян Расате не изключва вероятността Емил Крумова да не е имал оръжие в себе си.

В ефир той показа и снимка на пет автомата "Калашников", които се намират в дома му и заяви, че обиск в дома му ще бъдат открити. Боян Расате допълни, че това са въздушни оръжия, които определя като детски играчки за пораснали деца.

"Ако се бях самоубил и ми бъде направен обиск аз нямаше да мога да обясня, че тези оръжия са детски играчки", допълни лидерът на БНС

Той коментира и открития портрет на Хитлер в дома на самоубилия се перничанин и заяви, че това нищо не означава.

Боян Расате проговори и за отвличането на самолет, в което Емил Крумов е участвал.

" Споменавал е за този случай в лични разговори. Но тук става въпрос за един политически акт с цел напускане на тогавашната комунистическа държава", допълва Боян Расате, цитиран от БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.