Близки на изчезналия Янек Миланов споделиха своята версия за случилото се

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/blizki-na-izcheznaliya-yanek-milanov-spodeliha-svoyata-versiya-za-sluchiloto-se/39350 Crimes.bg
Близки на изчезналия Янек Миланов споделиха своята версия за случилото се

Близки на изчезналия Янек Миланов споделиха своята версия за случилото се

Вчера Марио Миланов - братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов се срещна с главния прокурор Иван Гешев. Срещата се състоя в Съдебната палата в София.

Гешев лично увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията на прокуратурата в Кюстендил.

Една от съседките заяви пред Нова тв, че във вечерта на изчезването на Янек всички от блока са били на пейката. 

"Очаквахме Янек да се върне. Когато дойде си остави ключовете при нас и каза, че ще се върне след малко. Това малко така и не дойде", споделя една от съседките.

Живущите в блока споделят, че досега не са били потърсени за разпит от полицията и според тях реакцията на властите е закъсняла. Те разкриха, че изчезналият Янек Миланов отдавна е получавал заплахи - стреляли са по прозореца му и са рязали гумите на колата му.

След срещата с Иван Гешев, Марио Миланов заяви, че този страх, който цари в град Дупница, трябва да бъде спрян.

"Абсолютно недопустимо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града. Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозно притеснение какво се случило с него", сподели Марио.

Той заяви, че е получил уверението на главния прокурор, че се прави всичко възможно, за да бъде открит Янек.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.