Бившият на фаталната Симона с обвинение за убийството на Коста Николов - Миджурина

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/bivshiyat-na-fatalnata-simona-s-obvinenie-za-ubiystvoto-na-kosta-nikolov-midzhurina/38041 Crimes.bg
Бившият на фаталната Симона с обвинение за убийството на Коста Николов - Миджурина

Гаджето на фаталната Симона - Михаил Станчев се сдоби с обвинение за убийство. Окръжната прокуратура в Бургас го предаде на съд, съобщават от МВР Бургас. 

Бившият телохранител потопи в кръв Слънчев бряг преди една година. На фаталния 02 юни 2018 година той отне живота на хазартния бос Коста Николов - Миджурина. Причината за убийството се оказа ревност. 

Симона Т. зарязала Михаил и заявила, че мечтае за лъскав живот. Веднага след раздялата им тя започнала връзка с хазартния бос. Във фаталната нощ 37-годишният телохранител причакал Симона и нейния любим пред хотел в Слънчев бряг. Девойката започнала работа в казиното на боса и всяка вечер двамата вечеряли навън. Но Миджурина не дочака поредната вечеря с любимата си. На излизане от хотела той беше пронизан с 4 куршума от бившия на любимата си. Симона също пострада. Михаил я простреля в главата. Два месеца лекарите в бургаската болница се бориха за живота й. Младата дама вече се възстановява. 

Бившият й любим вече се сдоби с обвинение за убийство. Откакто е зад решетките, той не иска да излезе на свобода, тъй като близките на убития хазартен бос постоянно го заплашват. 

Симона избягва да дава изявления пред медиите. Оказа се, че баща й шеф на полицията в Дряново. След драмата семейството категорично отказва изявления. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.