Авери на Жоро Илиев не вярват на последната версия за смъртта му

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/averi-na-zhoro-iliev-ne-vyarvat-na-poslednata-versiya-za-smartta-mu/38211 Crimes.bg
Авери на Жоро Илиев не вярват на последната версия за смъртта му

Авери на Жоро Илиев не приемат версията на разследващите, че той е бил поръчан от Райко Кръвта. Те почетоха паметта му на 25 август - датата, на която той намери смъртта си. Преди 14 години на този ден той беше убит пред любимия си бар в Слънчев бряг. Куршум право в сърцето отне живота на висаджията. 

Приближени до него споделят, че тогава не са повярвали, че е мъртъв и все още не могат да повярват в това. Те не вярват и във версията на криминалистите, че Жоро Илиев е бил поръчан от Райко Кръвта. 

"Вероятно убийството му ще остане мистерия, неразгадана във времето", споделят хора от обкръжението му. 

Във фейсбук групите на последователите на ВИС се появи пост в памет на Главния, който гласи, че лидерите не трябва да се забравят. В групата се появиха и снимки от гроба на висаджията. От обкръжението му недоумяват защо двамата братя не са погребани един до друг. 

Майката на покойните мафиоти искала това да се случи, но волята на снаха й Мая била друга. Вдовицата реши да кремира съпруга си, заявявайки че това е била неговата воля. 

Негови приятели коментират в социалната мрежа, че за едни той е бил демон, но за тях винаги ще остане ангел. Те споделят, че Жоро Илиев е бил човек с огромно сърце, който винаги е държал на справедливостта, пише Факти.бг, позовавайки се на "Монитор".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.