Арестуваха пласьор с 28 хероинови топчета в устата си в столицата

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/arestuvaha-plasyor-s-28-heroinovi-topcheta-v-ustata-si-v-stolicata/29037 Crimes.bg
Арестуваха пласьор с 28 хероинови топчета в устата си в столицата

Полицаи от сектор „Наркотици” в СДВР София са задържали 34-годишен мъж, който е скрил 28 хероинови топчета в устата си.На 6 ноември полицията е получила сигнал за мъж, който е разпространявал наркотици в столичния квартал „Хиподрума”. В хода на операцията служителите на реда са задържали нарушителя в лек автомобил „Опел”, заедно с негов спътник, мъж на 35 години. При обиска задържания се е държал неестествено. Полицаите открили 28 топчета хероин в устата му. Иззети са мобилни телефона и СИМ-карти.При справка е установено, че престъпника е имал регистрирани 42 криминални прояви. Пласьорът е задържан за 72 часа, а неговият спътник е разпитан като свидетел и освободен. Образувано е досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.