Арестуваха Ивайла Бакалова (подробности)

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/arestuvaha-ivayla-bakalova-podrobnosti/39441 Crimes.bg
Арестуваха Ивайла Бакалова (подробности)

Веселин Денков и неговата половинка Ивайла Бакалова са арестувани

Ресторантьорът Веселин Денков и неговата половинка Ивайла Бакалова са арестувани. Екшънът се разиграл на на ГКПП "Калотина". Това твърдят от "Скандал", позовавайки се на полицаи от граничния пункт.

Влюбените са се връщали от Италия, където са били на почивка.

Според изданието, арестите са заради участието на Денков в разбитата група на Пифа и Гаргата.

Ресторантьорът и настоящ любим на Ивайла Бакалова е смятан за лихвар номер 1 в България. Иво Пифа работи с негови пари, твърдят разследващи.

Заедно с Иво Масларов той е подсъдим. Двамата заедно са изнудвали Станка Марангозова преди убийството й. Делото е върнато в прокуратурата. Очаква се отново да бъде внесено в съда.

Станка Марангозова беше убита на 10 октомври м.г. Дълги години тя е била в конфликт с Иво Масларов.

През 2009 г. двамата сключили съдружие за управление на 150 хил. евро. Масларов очаквал висока доходност от инвестицията в акции и ценни книжа, но очакванията му не се оправдали.

Той изнудвал Марангозова за пари, а след това тя го осъдила да й ги върне. 

Преди няколко дни Атанас Мечев-Гаргата и люлинският лихвар Ивайло Говедарев-Пифа бяха задържани за разпространение на дрога и оказване на натиск и заплахи към длъжници.

Веско Брадата отдавна има връзка с Ивайла Бакалова. От години тя живее в неговия апартамент в Дубай. Все още не е ясно дали миската ще остане в ареста. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.