Адвокат Марковски с важно разкритие за делото срещу убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/advokat-markovski-s-vazhno-razkritie-za-deloto-sreshtu-ubieca-na-milen-cvetkov/39640 Crimes.bg
Адвокат Марковски с важно разкритие за делото срещу убиеца на Милен Цветков

Адвокат Марковски с важно разкритие за развоя на делото срещу убиеца на Милен Цветков

Адвокат Марковски направи важно разкритие за делото срещу убиеца на журналиста Милен Цветков. Юристът заяви, че ако обвинителният акт влезе в съда през октомври, то делото ще започне след Нова година.

 

Той е категоричен, че във всички случаи делото няма да продължи дълго. Марковски добави, че експертизите са няколко, но делото не е голямо по доказателствен обем.

 

Според него краят му на първа инстанция ще бъде около 22 март, а в рамките на година ще приключи окончателно.

 

В ефира на БНТ Марковски заяви, че издадената присъда на убиеца на Милен Цветков трябва да действа превъзпитателно. Той поясни, че това е смисълът на правосъдието.

 

Юристът заяви, че в случая са налични достатъчно математически доказателства за авторството на подсъдимия Кристиан Николов.

 

Високата скорост от 99 км/ч доказва умисълът на това престъпление. Марковски поясни, че при тази скорост и маса на автомобила, фаталният край на журналиста е бил неизбежен. 

 

Адвокатът припомни и твърдението на държавното обвинение, че Кристиан Николов е могъл да разбира това, което прави, както и да ръководи постъпките си.

 

Според него мярката за домашен арест не означава, че подсъдимият ще бъде оневинен, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.