Адвокат Марковски с горещ коментар за обира на въоръжената касиерка Галина

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/advokat-markovski-s-goresht-komentar-za-obira-na-vaorazhenata-kasierka-galina/40187 Crimes.bg
Адвокат Марковски с горещ коментар за обира на въоръжената касиерка Галина

Адвокат Марковски разкри защо касиерката Галина нахлу въоръжена в супермаркет

 

Припомняме, че в края на миналата седмица жена направи опит за въоръжен грабеж в столичен супермаркет. Касиерката Галина нахлула в магазина с оръжие. Тя ударила охранител с тухла и насочила пистолет срещу една от касиерките, искайки оборота.

 

Нападателката ще остане в ареста. Това стана ясно вчера след решението на съда.

 

"Адвокат Марковски заяви, че в случая става въпрос за класически грабеж с употребено заплашване. Той заяви, че един детайл от оповестената информация не отговаря на истината.

 

Пистолетът на Галина бил газов и следователно не може да причини смърт. Пред БНТ адвокат Марин Марковски добави, че оръжието е било развалено. 

 

Той добави, че предстои изясняване на мотивите на жената  - отмъщение или от мизерия, или от предизвикателство, защото е останала без работа.

 

"Това измъчено момиче е бакалавър, тоест има образование. Поставя се въпросът за нейната психическа годност, така мимоходом. Категорично считам, че тя е психически абсолютно здрава. По-скоро считам, че тя е отишла да вземе пари", категоричен е Марковски. 

 

За деянието си тя ще получи от 3 до 10 години лишаване от свобода. Фактът, че жертвата на грабежа е уплашена и обидена, тъй като са й взели пари, също ще бъде взет под внимание от съда, добави Марковски, цитиран от БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.