Адвокат Марковски посочи точка в закона, която заковава убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/index.php/kriminalno/advokat-markovski-posochi-tochka-v-zakona-koyato-zakovava-ubieca-na-milen-cvetkov/38709 Crimes.bg
Адвокат Марковски посочи точка в закона, която заковава убиеца на Милен Цветков

Адвокат Марковски коментира катастрофата, при която загина Милен Цветков. Той, че ограничаването на подобни престъпления е борба на хората. Но според думите му, пълното ликвидиране на такива хора не е невъзможно, защото те са като грипа.

В ефира на Нова тв известният адвокат заяви, че убийството на Милен Цветков е тежко престъпление, което е свързано с употребата на наркотично вещество в двойна комбинация. Той е категоричен, че наказанието в случая трябва да съответства на престъплението.

Марковски добави, че съдът няма да има никаква трудност със събирането на доказателства. Записите от камерите вече са иззети и дават възможност да се засече скоростта на движението.

Адвокатът поясни, че въпросът с размера на наказанието е свързан със скоростта на движение на автомобила и обстоятелствата, при които е причинена катастрофата.

Съдът ще отчете и други обстоятелства, според адвокат Марковски, сред които настроението на народа. Под внимание ще бъдат взети показанията на приятелката на шофьора, която е пътувала на задната седалка и също е задържана.

Марковски посочи и две изречения в закона, които могат да заковат убиеца на Милен Цветков - "обвиняемият го очакват от 5 до 20 години при особено тежък случай" и добави, че повдигането на обвинение е много прецизно. Адвокатът е категоричен, че случая ще се приложи мярката за равенство пред закона и финансовото състояние на обвиняемия няма да изиграе никаква роля. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.