Жестоко меле на пътя Разград-Русе взе две жертви, две деца са в кома (Подробности)

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/zhestoko-mele-na-patya-razgrad-ruse-vze-dve-zhertvi-dve-deca-sa-v-koma-podrobnosti/38024 Crimes.bg
Жестоко меле на пътя Разград-Русе взе две жертви, две деца са в кома (Подробности)

Тежка катастрофа затвори отново главния път между Разград и Русе, в участъка между селата Осенец и Езерче. Сигналът  на телефон 112 за пътно-транспортното произшествие е подаден точно в 16 часа днес.

По първоначални данни на ОДМВР ударът е настъпил между товарен камион и лек автомобил, който е с румънска регистрация. До момента се съобщава за двама загинали, едно дете в тежко състояние и още един пострадал. Загиналите и пострадалите са пътували в лекия автомобил. Огледите на местопроизшествието продължават с цел изясняване причините за неговото настъпване.

Движението се осъществява по обходен маршрут. Превозните средства ще бъдат отклонявани към следния маршрут Разград - Дряновец - Сеново - Вятово - Писанец.  

Детето, което е пострадало при сблъсъка между ТИР и румънски лек автомобил, е откарано в МБАЛ-Разград. То е в тежко състояние. Изпаднало е в кома, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград.

Пострадалите от жестокия сблъсък край Осенец са откарани в МБАЛ-Разград. Сред тях са 8-годишно момче и 43-годишният му баща. Детето също е в кома. В момента се извършва операция по спешност. Най-леко пострадал е баща му. Той е със счупена ключица и охлузвания. Контактен е.

Участващият в сблъсъка товарен камион - влекач с прикачено полуремарке, е управляван от 23-годишен мъж, който е родом от град Търговище. Пътувал е в посока от Русе към Разград. Румънският автомобил е пътувал в обратната посока - към Русе. Все още не е изяснена самоличността на загиналите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.