Жестоки мелета с камиони затвориха ключови пътища в страната и взеха жертва

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/zhestoki-meleta-s-kamioni-zatvoriha-klyuchovi-patishta-v-stranata-i-vzeha-zhertva/27611 Crimes.bg
Жестоки мелета с камиони затвориха ключови пътища в страната и взеха жертва

Две жестоки мелета с камиони са станали по-рано днес в страната и са затворили ключови пътища.


Едната от двете катастрофи се е случила на пътя София-Ботевград, съобщават от МВР.

Сблъсъкът е станал между два тира към 4.35 ч. сутринта. За пътния инцидент в района на старата Витиня, е съобщено на спешния телефон 112.


Изпратените на място екипи на Спешна помощ и на полицията установили, че в резултат на катастрофата, единият от водачите на тировете е издъхнал, а другият е пострадал.


Заради сблъсъка движението в участъка от Витинска река до местността „Чуклето“ е било спряно и двете посоки за извършването на оглед.

Трафикът е бил регулиран от екипи на Пътна полиция, а камионите били спирани на изхода на столицата.


Тежкотоварният трафик към София е бил отклоняван в района на Ребърково по пътя през Искърското дефиле Мездра-Своге-София.


Друг тежък сблъсък между два тежкотоварни камиона е станал и на пътя за Самоков. Очевидци разкриват, че пътят в района е мокър и хлъзгав. Единият от водачите предприел рисково изпреварване и заради това се стигнало до тежкия сблъсък. Движението е било спряно.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.