Жестока касапница с много коли блокира изхода на София, хвърчат линейки

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/zhestoka-kasapnica-s-mnogo-koli-blokira-izhoda-na-sofiya-hvarchat-lineyki/119273 Crimes.bg
Жестока касапница с много коли блокира изхода на София, хвърчат линейки

Жестока катастрофа блокира един от входовете на София. Пътното произшествие е станало на Северната скоростна тангента. Блокирана е отсечката към Ботевград.

Сигналът за тежкото произшествие е подаден около 18 часа в понеделник, информираха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Верижната катастрофа е била между четири коли тежкотоварен камион. Според първоначалните данни са пострадали трима души. Единият от тях е бил затиснат в автомобила си, което е наложило спешни действия от страна на пожарникарите, които срязали ламарините на колата, за да извадят ранения. Той и другите пострадали са транспортирани за лечение в различни медицински заведения в София.

Жестокото пътно произшествие стана причина за спирането на движението по северната тангента в посока Ботевград.

Екипи от служители на реда продължават да са на мястото на инцидента. Проверяват какви са причините за тежкото ПТП.

По-рано в понеделник нова тежка верижна катастрофа отне живота на една жена. Тя е била зад волана на лек автомобил, който се ударил в друг на пътя между Ботевград и село Трудовец. След това в двете возила се забило и трето. Един от другите водачи е настанен в болница, а другия има само охлузвания.

Движението в участъка не е спирано. Екипи на Пътна полиция регулира трафика.

Първата сутрин в седмицата започна с още едно много тежко верижно произшествие. То е станало около 8.30 часа в понеделник на кръстовището между булевардите „Сливница“ и „Панчо Владигеров“ в района на метространция „Сливница“.

От Центъра за спешна помощ обясниха, че първоначалната информация била за шестима ранени.

Две линейки с медицински екипи са изпратени на мястото. Там е установено, че пострадалите са четирима – и четирите жени. Три от тях са с контузии в областта на главите, а другата – с контузия на гръдния кош.

Откарани са в болница.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.