Жена е с опасност за живота, след като пиян шофьор я прегази в Смилян

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/zhena-e-s-opasnost-za-zhivota-sled-kato-piyan-shofyor-ya-pregazi-v-smilyan/35228 Crimes.bg
Жена е с опасност за живота, след като пиян шофьор я прегази в Смилян

Пиян шофьор е прегазил 41-годишна пешеходка в Смолянско вчера, съобщиха от МВР. Жената е настанена в болница с опасност за живота.Инцидентът е станал късно в събота на ул. "9-ти септември" в с. Смилян. Пияният водач управлявал лек автомобил "Хонда". При неизвестни засега обстоятелства той блъснал движещата се вдясно по пътното платно пешеходка.Вследствие на удара жената е получила фрактура на двата си крака, дясната си ръка и черепно-мозъчна травма. Настанена е за лечение в МБАЛ - Смолян с опасност за живота.Пристигналите на местопроизшествието полицаи изпробвали с дрегер шофьора - 36-годишен мъж от село Кошница. Дрегерът е отчел 2,07 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая тече разследване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.