Ужасяваща трагедия разтърси Добрич

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/uzhasyavashta-tragediya-raztarsi-dobrich/28347 Crimes.bg
Ужасяваща трагедия разтърси Добрич

Ужасяващ и доста необичаен инцидент разтърси Добрич.


Гражданин на Щатите е решил да се самоубие, скачайки от седмия етаж на жилищен блок. При падането си обаче той се приземил върху възрастен мъж, който имал нещастието в това време да минава под терасите.


За съжаление в резултат на сполетялото го, възрастният мъж е издъхнал на място. За сметка на това пък самоубиецът все още е бил жив. Той е откаран в многопрофилната болница в града, където е издъхнал малко по-късно.




Оказва се, че американецът, посегнал на живота си, е страдал от биполярно разстройство и шизофрения, разкриват от Про Нюз Добрич.

Той бил в града си заедно със своя брат, който пък е женен за българка. Те били в страната за погребението на майка й.


Самоубиецът бил в банята. След като излязъл от там, прекрачил леглото и казал на брат си, че ще се видят в ада, след което полетял.

Издъхнал по-късно от множеството травми, получени при падането, които били несъвместими с живота.


Съседите, живеещи в блока са в шок от случилото се и все още не могат да повярват на какво са станали свидетели. Хората разкриват, че са се разминали като по чудо с още по-голям ужас, защото броени минути преди това на мястото, на което паднал самоубиецът, играели деца.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.