Ужасяващ инцидент накара Поморие да изтръпне (ФОТО)

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/uzhasyavasht-incident-nakara-pomorie-da-iztrapne-foto/28079 Crimes.bg
Ужасяващ инцидент накара Поморие да изтръпне (ФОТО)

Ужасяващ инцидент се разигра в Поморие и накара местни жители и туристи да изтръпнат.


Уличен стълб рухна изведнъж и се стовари върху паркирана пред един от хотелите в града кола, отбелязва Би Ти Ви.


Семейството, собственици на автомобила е било на почивка в Поморие. Към момента остатъкът от стълба е бил обезопасен.




Потърпевшият Петър Виденов разказва пред медията, че в петък паркирал правилно автомобила си на място, намиращо се в близост до въпросния стълб и със семейството му излезли на разходка.

Към 23 ч. той получил обаждане от Районното полицейско управление в Поморие, при което му било съобщено от дежурния полицай, че стълб от уличното осветление се е стоварил върху автомобила му, разкрива мъжът.


Пред Би Ти Ви Виденов обяснява, че когато пристигнал на място, уличното осветление било спряно. Той подчертава, че от дочутото от него става ясно, че това далеч не е единствения случай на паднал стълб от уличното осветление в черноморското курортно градче. Петър Виденов е категоричен, че ще подаде официално сигнал към кмета на общината.


Като по чудо няма пострадали. Ако семейството е било в колата, със сигурност щеше да има поне един пострадал, при това вероятно доста сериозно, разкриват очевидци.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.