Тежка катастрофа на пътя Разград-Русе

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/tezhka-katastrofa-na-patya-razgrad-ruse/38297 Crimes.bg
Тежка катастрофа на пътя Разград-Русе

Поредната тежка катастрофа стана тази вечер на пътя Русе-Разград. Инцидентът се е случил в близост до разклона за град Кубрат, пише БЛИЦ. На място са се отзовали екипи на пътна полиция, бърза помощ и пожарна. Ударили са се два автомобила. В резултат са пострадали двете жени, управляващи катастрофиралите автомобили, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на razgradnews.net и на данни на полицията.Единият автомобил е смазан до неузнаваемост. Наложила се намесата на пожарникари, за да извадят пострадалата жена. Причината за инцидента е отнето предимство, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.През изминалото денонощие на територията на страната станаха още два пътни инцидента, завършили трагично. 

При катастрофа в района на Враца между два леки автомобила загина мъж на 25-години. Той е пътувал със съпругата си, двете им деца и тяхната баба. Жената на загиналия е била бременна. Но в резултат от силния удар е загубила бебето. С тежки травми са и двете им деца. Тяхната баба също е пострадала сериозно. Семейството остава във врачанската болница. 

При друг инцидент мъж загина на пътя до Созопол. Пешеходецът е вървял по средата на пътя и е бил премазан от няколко автомобила. Установяването на самоличността му бе изключително трудно, но вече е установено, че загиналият е мъж на 55 години от Приморско. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.